Mit jelent ez? : Define yourself to find yourself.
az lenne a kérdésem, hogy mit jelent a felül látható angol mondat, mit takar, hogy lehet értelmezni
köszi! :)
Kb. "határozd meg magadat önmagad megtalálásához".
Szerintem azt akarja jelenteni, hogy amíg nem vagy tisztában az adottságaiddal, képességeiddel és persze a korlátaiddal, addig nem igazán ismered magadat (vagyis az önképed nem teljesen felel meg a valóságnak).
huu, ez mekkora jó szöveg :) honnan kukáztad?
komolyan tetszik.
úgyse fogtok hinni nekem
de láttam vmi angol oldat, ami arról szólt, hogy hogyan találjuk meg magunkat, és a kulcsmondata volt az, hogy how to find yourself
én meg az elmúlt 3-4 napban tökre zenés kedvembe vagyok, már az egész youtube-on végigrágtam magam szinte és csak így jött egy rím a fejemben, hogy define yourself to find yourself
rákerestem google-n de nem találtam, és gtam megkérdem hogy jelentheti-e azt amit elsőre gondoltam, de akkor igen :)
vicces, ha rákeresek google-n akkor vannak hasonló találatok, de így a mondat csak ezt a gyakorikérdéses linket adja
mekkora jóó :DD
Ugyes!
Ezt fejtsd ki bovebben es indithatsz valami spiritualis iskolat es lesznek kovetoid is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!