Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez a mondat:"Subuc...

Mit jelent ez a mondat:"Subuc pizdaje, fatame"? Ha jól tudom, beás nyelven van.

Figyelt kérdés

Ha esetleg valami ízléstelenség, vagy káromkodás, akkor légyszi csillagozzátok ki a választ, meg fogom érteni úgy is.

:)

Köszi.

2011. jún. 15. 08:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Akkor minden rendben van.Anyósod őrzi a hagyományokat, több-kevesebb sikerrel, fogadd el ilyennek.Tartsd te is össze a kis családodat szeretetben, békességben, akkor áldás lesz rajtatok.Ezt kívánom nektek így ismeretlenül.
2011. jún. 15. 18:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedvességedet!

:)

2011. jún. 16. 06:04
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Csak érdekességként: erdélyi lévén tudok románul. A "pizda" ott is pi*csát jelent, sőt ismerőstől tudom, hogy szerb-horvátul is ugyanúgy mondják.
2011. jún. 16. 11:10
 14/14 anonim válasza:
Szia. A mondat igazi jelentése (szopjam meg a p...dát lányom).Olvastam pár kommentet amit írtak neked igaz nem mostaniak és tesem most írtad de én mégcsak most olvastam.😑 Igen tényleg beás nyelv és igaz az is h ha megköpködig azt jóból teszik,de persze nem igazából nyállal szokták hanem csak úgy teszik mintha.(a normálisabbak)Nem mindegyik beás rossz vannak nagyon normálisak is.Kevesebb a jó és tanult még fiatalabb is nehezen válnak el a szokásoktól,nehezen veszik a viselkedési stílust is.Nemtudom én úgy vettem észre h nemsok fiatal beás van aki nagyon különbözne a régiektől,kicsit más világ mint a többi cigány.Anyosra néha rákelle hagyni de csak annyira h tudja h hol a heje.Én félvér vagyok beás és magyar,de nem igazán a beás vér van bennem de mivel van bennem is és nem úgy neveltek mint egy igazi beást ezért tudok róluk igazi véleményt írni. Tudnék sok jót is és rosszat is de nagyon sok lenne ez ide.😊
2018. febr. 26. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!