Milyen nyelven van ez a mondat?
Figyelt kérdés
"og hva skulle det bety"
ez tényleg norvégül van?
2010. febr. 4. 21:29
4/10 anonim válasza:
Ja, og det betyr "Mit akar ez jelenteni?"
5/10 A kérdező kommentje:
és hogyan kell kimondani?
(a második és harmadik választ sajnos nem értem, de úgy sejtem azok is norvégul lehetnek :D)
2010. febr. 4. 23:25
6/10 A kérdező kommentje:
csak nem nyugodtam és beírtam egy szótárba szavanként hogy 'kjenner du faen' de nem lettem okosabb.
ez most azt jelenti hogy "tudja az ördög" vagy azt hogy "döntsd el b.meg"? xD
2010. febr. 4. 23:37
7/10 anonim válasza:
Azt jelenti hogy Tudja, az ördög. Legalábbis a google szerint.
9/10 anonim válasza:
én svédországban élek és mint tudni illik a svéd meg a norvég nagyon hasonlít egymásra. ha jól vettem ki azt jelenti hogy: "és mit jelentene ez? svédul ez úgy hangzana hogy: "och vad skulle det betyda?" ha jól megnézitek szerintem nem sok az eltérés:D
10/10 anonim válasza:
det er norsk og det betyr...es mit akar ez jelenteni?...eller...es mit jelentene ez?
mvh :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!