Mit jelent ez a svéd mondat magyarul?
Pumpar du den exakt nu elle? E den nice?jag pumpar den nu ja :) tycker den e lite för grov/komisk. Visst, d kan va kul me kvinnoförnedring ibland du vet... men sooooofta fan hahah
Sånna här stunder jag älskar att jag inte har en dator:/
El akar venni, csak nincs most számítógépe ezért kérdezi hogy mi az mailcímed, oda tudna irogatni.
Lánykérésre mit válaszoltál?
Köszi szépen a választ,de szerintem újraírom,mert ez mégiscsak egy párbeszéd lett volna:
A: Sånna här stunder jag älskar att jag inte har en dator:/
B:glömde..
A:Pumpar du den exakt nu elle? E den nice?j
B:jag pumpar den nu ja :) tycker den e lite för grov/komisk. Visst, d kan va kul me kvinnoförnedring ibland du vet... men sooooofta fan hahah
Szóval B egy lányügyéről van szó?
Öhm.. Hát leírom, hogy én hogy fordítanám, aztán te eldöntöd, hogy miről szól.
A: Ilyenkor imádom, hogy nincs számítógépem :/
B: elfelejtettem
A: Pont most pumpálod? Szép? (a csaj)
B: igen, épp most. de azt hiszem egy kicsit túl durva/furcsa. Persze néha cool dolog tud lenni a nők megalázása, tudod... de puháábban, a francba is. hahah
Légyszi segítsetek, ez még mit jelent?
Hahah de låter ändå soft med kvinnoförnedring...they be crazy.. Men ärligt e de ingen som e lika hype som fast lane?
Nagyon köszönöm!
A lányt a szövegkörnyezetből, meg a "den"-ből gondoltam, de igazad van, lehet más is. Akkor pl. a lemez amiről beszélnek. Az elle az eller akar lenni, csak van egy csomó rövidítés, meg kihagyás a szövegben, meg tele van szlenggel, úgyhogy nehéz értelmezni. (vagy legalábbis nekem nehéz :))
Hahah de låter ändå soft med kvinnoförnedring...they be crazy.. Men ärligt e de ingen som e lika hype som fast lane? --> Haha mégis úgy hangzik, hogy szuperjó dolog a nők alázása .... De komolyan, nincs senki aki olyan hypolt mint fast lane? (???)
Ill. a sooofta az előzőnél inkább valami olyasmit jelent lazulj el, csak vedd lazán stb.Az E den nice meg a lemezről kérdezheti, hogy jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!