Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez a svéd mondat...

Mit jelent ez a svéd mondat magyarul?

Figyelt kérdés

Pumpar du den exakt nu elle? E den nice?jag pumpar den nu ja :) tycker den e lite för grov/komisk. Visst, d kan va kul me kvinnoförnedring ibland du vet... men sooooofta fan hahah

Sånna här stunder jag älskar att jag inte har en dator:/

2011. jún. 9. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:

El akar venni, csak nincs most számítógépe ezért kérdezi hogy mi az mailcímed, oda tudna irogatni.

Lánykérésre mit válaszoltál?

2011. jún. 9. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ,de szerintem újraírom,mert ez mégiscsak egy párbeszéd lett volna:

A: Sånna här stunder jag älskar att jag inte har en dator:/

B:glömde..

A:Pumpar du den exakt nu elle? E den nice?j

B:jag pumpar den nu ja :) tycker den e lite för grov/komisk. Visst, d kan va kul me kvinnoförnedring ibland du vet... men sooooofta fan hahah

Szóval B egy lányügyéről van szó?

2011. jún. 9. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Öhm.. Hát leírom, hogy én hogy fordítanám, aztán te eldöntöd, hogy miről szól.

A: Ilyenkor imádom, hogy nincs számítógépem :/

B: elfelejtettem

A: Pont most pumpálod? Szép? (a csaj)

B: igen, épp most. de azt hiszem egy kicsit túl durva/furcsa. Persze néha cool dolog tud lenni a nők megalázása, tudod... de puháábban, a francba is. hahah

2011. jún. 9. 22:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!Amúgy egy zenei lemezről volt szó előtte.Azt honnan lehet tudni,hogy lány is van a dologban? Az "ELLE" jelenti a lányt? A pumper is elég furcsa!Nem találtam én se mást még erre a szóra a szótárban.
2011. jún. 9. 22:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Légyszi segítsetek, ez még mit jelent?

Hahah de låter ändå soft med kvinnoförnedring...they be crazy.. Men ärligt e de ingen som e lika hype som fast lane?

Nagyon köszönöm!

2011. jún. 9. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:

A lányt a szövegkörnyezetből, meg a "den"-ből gondoltam, de igazad van, lehet más is. Akkor pl. a lemez amiről beszélnek. Az elle az eller akar lenni, csak van egy csomó rövidítés, meg kihagyás a szövegben, meg tele van szlenggel, úgyhogy nehéz értelmezni. (vagy legalábbis nekem nehéz :))

Hahah de låter ändå soft med kvinnoförnedring...they be crazy.. Men ärligt e de ingen som e lika hype som fast lane? --> Haha mégis úgy hangzik, hogy szuperjó dolog a nők alázása .... De komolyan, nincs senki aki olyan hypolt mint fast lane? (???)

Ill. a sooofta az előzőnél inkább valami olyasmit jelent lazulj el, csak vedd lazán stb.Az E den nice meg a lemezről kérdezheti, hogy jó-e.

2011. jún. 10. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!