Milyen nyelven tudsz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 19:49
11/35 anonim válasza:
Magyar, angol, német, olasz. A tudás szintje szerint vannak felsorolva. :D
12/35 anonim válasza:
Magyar, angol, német és egy pici spanyol.
13/35 anonim válasza:
magyar, angol, latin (alap), nemsokára német :D
15/35 anonim válasza:
Magyar, angol (folyékonyan), németül (egyre rosszabbul, de arról is van papírom), szerbül (elfogadhatóan), ha ráérek tanulgatok spanyolul (csak időm nem nagyon van).
16/35 anonim válasza:
pascal, C, C++ és kezdő szinten Java
17/35 anonim válasza:
Angolul nagyon jól, olaszul elfogadhatóan, németül tanultam, de nem maradt meg szinte semmi, meg ugye magyarul, de ahogy néhány GyK kommentelő írását olvasom, ez sem alap dolog. XP
18/35 anonim válasza:
Magyar anyanyelv, angol felsőfok, spanyolul tudok sört és kenyeret venni, továbbá meg tudom mondani egy csajnak, hogy sunáznám, latinul pedig tudok egy csomó orvosi kifejezést.
19/35 anonim válasza:
Felső-közép szinten
Magyar, német, latin,
Alap:
angol, óangol, ógörög, orosz, olasz
20/35 anonim válasza:
Meg tudom értetni magam jól németül és angolul, nagyon picit beszélek kínaiul, koreaiul és japánul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!