Hogy van a "zenét hallgatni" németül?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 14:53
11/25 anonim válasza:
Tévedni emberi dolog.
Errare humanum est. (latinul)
Irren ist menschlich. (németül)
Motiti se je človeško. (szlovén)
12/25 anonim válasza:
94%:
Hiába villogsz; a többség egyetért, hogyha ALAPFOKON SEM TUD vki egy nyelven, vagy pár szót sem biztosra; az NE ITT HÜLYÉSKEDJEN! Vedd már észre magad!
13/25 anonim válasza:
Látod, hogy észrevettem, és el is ismertem a tévedésemet néhány nyelven. Mit csináljak még, hogy megfeleljek az elvárásaidnak?
14/25 anonim válasza:
Elég kétértelmű volt.. mindegy..
15/25 anonim válasza:
Mi volt kétértelmű?
14.37: "Nagyot tévedtél" Ez nekem szólt, nem?
Számomra teljesen egyértelmű, hogy csak erre vonatkozhat a "Tévedni emberi dolog."
16/25 anonim válasza:
A legelső válaszadókra is vonatkozhatott.
17/25 anonim válasza:
Ha számodra nem egyértelmű, akkor nem az az eljárás, hogy valakit ok nélkül támadsz és sértegetsz, hanem megkérdezed, hogyan gondolta, vagy hogyan értelmezte a választ vagy a kérdést. Ha számodra kétértelmű, mondjuk 50%, akkor miért kockáztatod meg, hogy esetleg alap nélkül bántod meg a másikat, aki jóhiszeműen válaszol? Alapjában véve rosszindulatú vagy?
18/25 anonim válasza:
Téma lezárva, ha valaki egy adott nyelv alapjait sem tudja, akkor ne írogasson azzal kapcsolatos témákba. Ezen mit kell problémázni?
19/25 anonim válasza:
94%-os KÖNYÖRGÖK, ENNYI ESZED VAN???? KOMOLYAN EZT NEM HISZEM EL! :D
20/25 anonim válasza:
Már régen nem erről szól a vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!