Hogy van a "zenét hallgatni" németül?
Musik hören
A "music" angolul van !!!
12.00
Halálra röhögtem magamat a humorodon.
Én azért nem ítélem el a szárnypróbálgatásokat, mert hamarosan úgyis megérkezik rá a helyes válasz, és akkor abból mindenki tanul, a hibás választ adó is.
Tudod: "Más hibájából tanul az okos..."
12.00
Halálra röhögtem magamat a humorodon.
Én azért nem ítélem el a szárnypróbálgatásokat, mert hamarosan úgyis megérkezik rá a helyes válasz, és akkor abból mindenki tanul, a hibás választ adó is.
Tudod: "Más hibájából tanul az okos..."
Ekkora hülyeséget hogy lehet mondani? Ha nem tudsz németül (és aki ilyen válaszokat ír,az nem tud), akkor hagyd a németes kérdéseket, nézz angolosokat, vagy mit tudom én.Ha egy bonyolult fizikai jelenséget kell bizonyítani, akkor nyugodtan próbálgasd a szárnyaidat, de egy olyan kérdésre, ami megköveteli hogy legalább 20 szót tudj németül, na akkor ne próbálgasd.uff Én sem írok be matekkal kapcsolatos kérdésekbe..
Kedvesem, én a humorodat dícsértem, amikor kritizáltad a 12.00-as válaszadót. Nem én vagyok az. Én német tanár, tolmács és fordító vagyok. Szakmámnál fogva hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy rossz válaszokat javítsak,
meg esetleg nem megfelelő modorú válaszokat. A hibákat nem elítélni kell, hanem kijavítani. Én a két diplomámmal még a takarítónőket se nézem le, mert ők is sok mindent jobban tudnak mint én. Meg kell tanulnod ezért tisztelni az embert, még akkor is, ha nem érdemli meg. És kedvesnek lenni. Látod, én is válaszolhattam volna neked durván, de azzal bizonyára megbántottalak volna, és nem ez volt a szándékom. Éppen ellenkezőleg, tetszett a humorod. Kár volt elrontanod a hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!