Melyik a legfurább, leghülyébb magyar női és férfi név?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 11:30
21/37 anonim válasza:
női: Orália, Kandida, Kunigunda
férfi: Jaguár, Gandalf, Vidor, Szaniszló
külföldi nevek magyarosítása (Kevin, Dzsesszika stb), sorozatszereplők neveinek felvétele (Eszmeralda, Izaura)
ismertem egy ilyen lányt: Gyurcsovics Dzsenifer
22/37 anonim válasza:
Skolasztika?!:O:D:D:D Ezt nem hiszem el:D Szegény gyerekek...
23/37 anonim válasza:
Géza, Győző, Béla, valamint a Dzsesszika és társai. Volt egy szomszédunk, spanyolok, a kislányt Jesszikának hívták. Úgy, ahogy leírtam: Jesszika. Pff... (Elnézést az érintettektől. :-) )
25/37 anonim válasza:
A Skolasztika nem vicc.....
" A Skolasztika latin eredetű női név, jelentése: az iskolához tartozó, tanító, tanuló. "
február 10
:-))))))))))
26/37 anonim válasza:
Fiú: Kisherceg (állítólag anyakönyvezik Mo.-n),lány a korábban felsoroltakon kívül: Kisanna - sztem bárhol mutatkozna be vki ezzel a névvel, azt hinnék, hogy a "Kis" a vezetéknév része.
27/37 anonim válasza:
Béla, Béni, Frederik, Friderika, Klára, Leopold, Havaska, Regina, Özséb, Manó, Kamill (férfinév), Jácint,
28/37 anonim válasza:
Füty Imre
Ének Elek
:D
Am a Loretta,Vanessza,Szimonetta,Alma,Kende,Zétény,Farkas,Alajos,Teofil,Döniz.
Az unokatesóm iskolájába van két iker csaj akiket úgy hívnak h Inez meg Döniz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!