Melyik a legfurább, leghülyébb magyar női és férfi név?
Szia!
Szerintem női: Eufrozina, Kende
Férfi: Taksony..
És ezúton szeretnék elnézést kérni mindazoktól, akiknek ez a nevük, és esetleg megbántottam őket ezzel.
Ma már szinte bármilyen nevet lehet adni a gyereknek.
Egy volt osztálytársnőmnek 2 gyereke van. Tiszta gyümölcsöskert. Eperke és Szederke:S
És ma olvastam, hogy külföldön egy csecsemőnek az lett a neve, hogy Marihuana:D
Bnőm évfolyamtársát Ország Almának hívják, osztálytársát meg Cserép Virágnak.
De csoporttársamat Erdei Ibolyának hívják. És ismerek egy családot, ahol a gyerekeket Virágh Ibolyának, Virágh Jácintnak és Virágh (nemtomminek, de az is valami virágnév)-nek hívják.
Első csak egy javítás. a Kende ősi magyar férfi név.
Van egy ismerős ahol a gyerekeket így hívják: Nagy Barna Farkas és Nagy Piros Virág most kb kamaszok lehetnek. gondolhatjátok!
S Anyósom meg az anyja mondta nálunk azt mikor a második fiúnkat vártuk és Gergely lett, hogy honnan szedtünk ilyen ..hm.. neveket Gergely, Levente??
Na most erre mit lehet mondani?
Nő: Ajándék.
Ffi:Ivó.
Megjegyzés: sajnos a szülők, mikor nevet választanak gyermeküknek, nem gondolják át, hogy mennyi kellemetlenségnek teszik ki ezáltal a "szemük fényét".....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!