Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angolok hogy nevezik az...

Angolok hogy nevezik az olyanokat, akik rosszat tesznek másokkal? Általánosságban, mint nálunk a "szemét" vagy még magyarban sem tudom igazán. Gazember, rosszfiú, nem túl használatosak.

Figyelt kérdés

Szoktuk mondani hogy "rendes" meg "kedves" de az ellentétük nem egyértelmű, mert... na mindegy.

Szóval egy olyan angol szó kellene, ami nem durva. Egy online játékban a szerverem címe pár napig az volt, hogy "idiots will banned", bár abban se vagyok biztos hogy ez így helyes e, kérem valaki írja meg. Szóval az idiot helyére valami olyan ami nem túl durva, de ott van figyelmeztetésnek. Az értelmes lenne hogy game-ruiners? Játék-rontók.

2011. márc. 14. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

mischief-maker

Ezt a szót még életemben nem hallottam/láttam, pedig megfordultam már az internet néhány szemétdombján, az biztos :)

Amúgy idiots will BE banned a helyes.

2011. márc. 14. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem elsőre a mean ugrott be. Az tipikusan ilyen "szemét" vagy akár "genyó". Zsugorit is jelent.

De ahogy tovább olvastam, én a joy-killer-t használnám. Az tipikusan olyan, aki "elrontja a mókát".

2011. márc. 15. 09:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Eddig azt hittem a will a be jövőidejű alakja, de tényleg most hogy még a wikiszótárban is megnéztem..x)

A joy-killer amúgy a legeslegmegfelelőbb, de sajnos mást kellett kiírnom címnek(néha újraindul egy probléma miatt a játék, ezt fontosabb tudatni).

2011. márc. 15. 18:05
 14/16 anonim ***** válasza:
trolls will be banned.
2011. márc. 16. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 'troll' a legmegfelelőbb így netre. A joy-killer helyett szimplán 'killjoyt' szoktam használni.
2013. máj. 14. 18:22
 16/16 Fingkirály ***** válasza:

A troll pontjó.

Amúgy az ilyen bomlasztó jellegű, társaságból kilógó emberre angolul a "misfit" a legjobb :)

2015. máj. 6. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!