Hol tudnék (akár neten) izlandiul tanulni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 21:39
1/10 anonim válasza:
Na most ha New Zealand ra gondoltál akkor grat. Kb mintha négerul esetleg amerikaiul akarnál megtanulni.
3/10 anonim válasza:
A fent megadott linken lehet regisztrálni, és azonnal küldik térítésmentesen az anyagot.
4/10 anonim válasza:
Hát magyarból kiindulva elég nehezen.
Angolul már könnyebb a helyzet:
Ez pl. az Izlandi Egyetem oldalán van.
Van kb. két CD-re való egyéb anyagom, ha gondolod küldök listát e-mail -ben, aztán ha valami megtetszik akkor megosztom valahol. Az egészet nem tudom, mert nem olyan gyors a feltöltésem.
5/10 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de az első válaszoló hozzászólását, életemben először, nem bírtam megállni, hogy ne kommentáljam: "facepalm".
6/10 anonim válasza:
Hát szó mi szó, elég gyenge volt!
7/10 anonim válasza:
"Na most ha New Zealand ra gondoltál akkor grat. Kb mintha négerul esetleg amerikaiul akarnál megtanulni."
Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. Miért gondolt volna "New Zealand-ra"? (megsúgom, az ország magyar neve Új-Zéland). Ott van a kérdésben: IZLANDIUL. Mit értettél félre?
8/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem hallott még Izlandról, ez lehet az oka.
9/10 anonim válasza:
Szeretnél pár izlandi csajt megsunázni, mi? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!