Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a különbség a kraft+G,...

Mi a különbség a kraft+G, laut+G és a gemäß+D között?

Figyelt kérdés

Mindhárom "szerintet" jelent. De mikor melyiket használjuk?

Azt is olvastam, hogy a kraft+G : "szerint, valaminél fogvát", a laut+G : "szerint, megfelelőent" és a gemäß+D : "szerint, értelmében, képest" is jelent.

Ennek ellenére nem tud valaki valami könnyebb megkülönböztetési módot a három szótól?

2011. jan. 31. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen válaszolnék a kérdésedre, de átengedem a lehetőséget a jelenleg 80%-on álló Németországban élő, és a német nyelvet és nyelvtanát tökéletesen ismerő hölgynek, aki egy nap alatt lepontozta a válaszaim hasznosságát 97%-ról 87%-ra, valamint a 76%-os válaszadónak, aki kétségbe vonta a nevem valódiságát.

Búcsúzom a magyarországi Fórumtól. Aki továbbra is kíváncsi a válaszaimra, az a németországi fórumon bármikor megtalál.

További eredményes nyelvtanulást kívánok mindenkinek, csodálatomat fejezem ki azoknak, akik több nyelv tanulásába fogtak bele és nagy érdeklődést tanúsítanak az idegen nyelvek tanulása iránt.

Mindenkit szeretettel üdvözöl

Suzana Guoth

2011. jan. 31. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Suzana Guoth! Kérem ne ítélje el az oldalt pár idióta miatt! Nekem is és másoknak is (ha jól emlékszem külön kérdést is írtak ki Önnek) rengeteget segített idáig a német nyelvben, méghozzá nagyon pontos és részletes válaszokkal. Biztos vagyok benne, hogy nem én lennék az egyetlen, aki nagyon sajnálná, ha Ön elmenne innen!
2011. jan. 31. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!