Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez a szó angolban?

Mit jelent ez a szó angolban?

Figyelt kérdés

Manchild

Ez Neneh Cherry egy (szerintem kiváló) számának a címe, de nem tudom miről szól. Lenne olyan kedves valaki (tán egy másik rajongó) aki lefordítaná a számot?

Itt található a szöveg:

[link]

És itt a klip:

http://www.youtube.com/watch?v=OJ9VBMBS3qE

2011. jan. 27. 00:15
 1/4 cheresnye válasza:
"férfiú"?
2011. jan. 27. 03:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Tehát ez egyszerűen férfit jelent? Mert szó szerint "ember gyerek" nem jó? Milyen kifejezések vannak az emberre, férfira?
2011. jan. 27. 05:11
 3/4 anonim ***** válasza:

A man szó az angolban férfit is jelent, nem csak embert! Ez egyébként szerintem olyasmit jelenthet, amikor azt mondjuk: az ember gyereke.

Ahogy nézem a szöveget, szerintem ennyit jelent: "Ember!" csak biztosan jobban kijött a dallam, mintha azt mondanám, "man".

2011. jan. 28. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
a manchild tulajdonképpen tényleg az aminek látszik, vagyis "férfigyerek". olyan felnőtt férfi, aki fejben még nem nőtt fel, ez vagy csak a gondolkodásmódban jelentkezik, de lehet, hogy azonnal látszik, pl. szüleinél lakik stb.
2011. jan. 29. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!