Kóreaiak miért beszélnek spanyolul?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mindegyik-e, de például az ottani popsztárok, -akiknek így követem a napjait,-spanyolul irkálnak.2011. jan. 15. 17:07
1/5 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy valakik csak írkálják helyettük spanyolul. De amúgy nem tudom, a koreaiak jelentős része angolul sem igen beszél.
2/5 anonim válasza:
Nem inkább kOreaiak? Amúgy én is vezetek blogot idegen nyelven (meg magyarul is), mert sok külföldi ismerősöm van és szeretném, ha ők is értenék, amiket írok.
3/5 A kérdező kommentje:
de igen, kOreaiak, bocsi.
ez apró dolog hogy most spanyolul beszélnek, de nekem furdalja az oldalamat a kíváncsiság, még ez semmiség is...:D
2011. jan. 15. 19:54
4/5 anonim válasza:
Mert sok koreai company kot uzletet Kozep es Del Amerikaval, ahol spanyol a beszeltebb nyelv.
Iskolakban, egyetemeken mar tanitjak a spanyol nyelvet.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy válaszoltál :)
2011. jan. 17. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!