Mit jelent (angol/holland)?
azt, h jobb, ha csomagolsz, és hazajössz Magyarországra..................mivel lógsz a holland TB-nek, nem tudom mekkora összeg, de sztem nem 5 Ft. lehet.
Jah, és ha 10 napon belül nem fizetsz, akkor beperelnek, a perköltséget természetesen te viseled.
Nagyjából ennyi..
Akkor az a baj, ha volt itt egeszsegugyi biztositasod, akkor "elfelejtettel" innen kijelentkezni.
Azt teheted, hogy kuldesz nekik levelet (e-mailt), amibe beszkenneled, lefenymasolod a magyar apehnal kapott papirodat, hogy Magyarorszagon fizettel abban az idoszakban, amit ok szamon akarnak kerni toled. Ugyanis ket orszagban nem szabad fizetni, velem is ez volt. Bar en fizettem ket helyen, es a magyart visszakaptam.
Ne varj sokaig, mert ha voltal kinn tudod, hogy ezek a seggedbe latnak, es a vegen nehogy rafazz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!