Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent (angol/holland)?

Mit jelent (angol/holland)?

Figyelt kérdés
Our client , CZ in Tilburg,has a claim on you regarding health Insurance premiums pursuant in accordance with the current " Zorgverzekeringswet " ( Health Insurance)you have failed to pay . You have to pay us the latter amount in full within ten days as from present . If you fail to do so,we will serve a writ of summons on you to appear before the Subdistrict Court,and the considerable corresponding high cost will equally be from you.
2011. jan. 7. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:

azt, h jobb, ha csomagolsz, és hazajössz Magyarországra..................mivel lógsz a holland TB-nek, nem tudom mekkora összeg, de sztem nem 5 Ft. lehet.

Jah, és ha 10 napon belül nem fizetsz, akkor beperelnek, a perköltséget természetesen te viseled.

Nagyjából ennyi..

2011. jan. 7. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:
mo.ra jött a levél, már 1-2 év nem voltam kint hollandiába....
2011. jan. 7. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor az a baj, ha volt itt egeszsegugyi biztositasod, akkor "elfelejtettel" innen kijelentkezni.

Azt teheted, hogy kuldesz nekik levelet (e-mailt), amibe beszkenneled, lefenymasolod a magyar apehnal kapott papirodat, hogy Magyarorszagon fizettel abban az idoszakban, amit ok szamon akarnak kerni toled. Ugyanis ket orszagban nem szabad fizetni, velem is ez volt. Bar en fizettem ket helyen, es a magyart visszakaptam.

Ne varj sokaig, mert ha voltal kinn tudod, hogy ezek a seggedbe latnak, es a vegen nehogy rafazz.

2011. szept. 13. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!