Egy SlpiKnoT szám címe (sic). Hallottam má róla, de mégis, mit jelent pontosan (ebben a közegben)?
elvileg:
Jelentése: így, ily módon, eképpen, ezért
Latin szó, szövegközti jelzés, nem rövidítés.
-nem hinném hogy egy metalegyüttes ilyen címet ad egy dalának.
Édes tündérnádszálvirágkirálykisasszony tündérbogaram:
Az együttes neve: Slipknot
Amerikai (na milyen nyelven beszélnek szívem)? : ANGOLUL VAN
tehát leginkább a "sick" beteg szó átírása, de valószínűleg metaforikus jelentéstartalmú.
Elméletileg erre gondolhatsz szerintem, de továbbra sem értem a használatát én sem, pláne nem ebben az esetben, pedig engem is érdekelne.
ELŐZŐ IDIÓTÁNAK ÚJRA:
ANGOL SZLENG, NE A LATIN SZÓTÁRBAN KERESD!!!
...
-.-
"A sic latin szó, jelentése így, ily módon, eképpen, ezért."
AZ ANGOL SZLENGBEN IS JELEN VAN DE MÁS JELENTÉSSEL
(az idiótázó barátunknak)
Hát ahogy elnézem, nem pont szleng. Sőt, én még eddig kifejezetten hivatalos írásokban találkoztam csak vele, jobban átolvasva, már nagyjából értem mit jelent. Éppen ezért, a 19:52-es észlényt is ignorálom, mert látom hogy halvány lila gőze sincs az egészről, de az ész osztásában élen jár.
Szerintem egyébként adhat egy banda minél furcsább címeket is egy-egy dalnak, bár ez inkább a prog-metál/rock együttesekre jellemző. Ha valami idézeten alapul a szám, akkor elképzelhető, hogy arra való utalás a cím, de nem tartom teljesen kizártnak, hogy valami teljesen random dolog.
Bizony idióta vagy (2.kommentelő), mert:
1. Nem olvasod el az előtted leírt választ
2. Nagyon rossz helyen kutatsz
3. Nem nézel rendesen utána
4. Még utána osztod az észt -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!