Mit gondoltok az olaszról, és mit a spanyolról?
Milyen téren? Hasznosság? Benyomások hallás alapján? Nehézség?:-) Én csak a másodikra tudok válaszolni, mindenesetre.
Olasz:
Nem igazán értem, miért van oda mindenki érte. Szerintem elég átlagos, de kinek a pap, kinek a paplan.
Spanyol:
Szebb mint az olasz, sőt, úgy általában is egész szép, kár, hogy a spanyolajkúak hadarnak mint annak a rendje.
Én amúgy mostanában pont azt tapasztalom, hogy mindenki a spanyolért van oda, az olaszt már nem sokan szeretik, állandóan fikázzák, hogy olasz tagozatra járok. :D
De szerintem is szebb a spanyol. :)
"állandóan fikázzák, hogy olasz tagozatra járok"
Na mondjuk ez meg a másik véglet. Ezt csak szimpla tahóságnak nevezem.:)
Én szeretem az olaszt hallgatni, pedig nem értem. De olyan, mintha énekelnének.
Spanyolul beszélek, meg azt értem, azt ezért szeretem, de amúgy nekem annyira nem tetszik....Azért szeretem, mert elég könnyű a kiejtése, és könnyű megérteni.
Nem tudom, nekem sokkal szebbnek hangzik a spanyol, én úgy vagyok vele, mint te az olasszal, hogy imádom hallgatni, még ha nem is tudom, mit jelent. :D
Az a sok sz áááhh... (L) :D
tegnap 18:04
Azt a sok sz-t gyakran pöszén ejtik (Kasztília), selypegik (északnyugat), vagy lenyelik (Argentína, Chile stb.), szóval általában az nem hangzik túl jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!