Mit jelent az hogy Boo? Fontos.
Figyelt kérdés
láttam twitteren leíírva de fogalmam sincs h mire írhatják.légyszi normális válaszokat.2010. nov. 20. 22:53
3/11 anonim válasza:
twitteren nemtom mit jelent de angolba a "boo" az olyan mint nálunk a "hu" tehát amikor megijesztesz valakit. Lehet h olyan ez a boo mint facebook-on a bökdösés (poke).
4/11 anonim válasza:
Szerintem a boo olyan leszólás féle.. kb úgy fordítanám, hogy "de béénaaa"
sztakiban azt írják, hogy fújolás
5/11 anonim válasza:
Légyszíves írd már meg, hogy miért írod a kérdésbe azt, hogy "fontos"?
Mit gondolsz, mennyire mások ilyenkor a válaszok, mintha nem írtad volna oda?. Miből gondolod, hogy ettől jobb válasz kapsz?
Nem cseszegetés, tényleg érdekel. Többször láttam már ezt kérdezőknél, de nem látom az értelmét.
6/11 anonim válasza:
Ha amerikai szlengről van szó, akkor - ha jól tudom - kedvest, kedvesemet jelenti.
8/11 anonim válasza:
Ha megijesztesz valakit, akkor is azt mondod hogy "Boo"..
Az elhessegetésre is jó.
És még a lehurrogásra is.
Napjainkban csak ezekre használják.
9/11 A kérdező kommentje:
ahha szlengről beszéltem. köszi a válaszokat.
2010. nov. 21. 11:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!