Szerintetek is az Orosz nyelv a legszebb?
Nekem valahogy nagyon tetszenek az Oroszul énekelt zenék mindegy milyen stílusban. Meg még a szlovák, cseh is nagyon szépen hangzik.
Nagyon szép nyelvek a szláv nyelvek , néha gondolom is miért nem vagyok szlovák.
Hat ha nem is a legszebb, de szerintem is nagyon szep nyelv az orosz. De ez egyeni izles kerdese, hogy kinek mi tetszik. Szerintem nagyon szep a finn, az orosz, a cseh, a lengyel, nekem a nemet is tetszik. Es sosem tetszett hangzasra a francia vagy az olasz.
Szlovak mar nem lehetsz, de megtanulhatsz szlovakul vagy oroszul nagyon jol, csak batran!
Szvsz minden nyelvnek megvan a maga szépsége; szerintem az orosz nyelv is szép.
Azt, hogy melyik a legszebb, nem tudom eldönteni.
Egyetértek, kérdező. Én pl. néha szoktam hallgatni 1413 KHz-en az orosz "propagandarádiót", kukkot sem értek belőle, de tetszik a nyelv.
Hamár így felmerült a kérdés, nekem a legjobban a szegedi ö-zős magyar tetszik. Aztán a szlovák és az orosz.
A legrondább pedig az ausztrál angol, amit szorosan követ a francia és a kínai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!