D.R.H. kérdése:
Mit jelent az, ha valaki “baszo nonek” hiv? :,)
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sraccal, es amikor kuldtem magamrol kepek kontretan azt irta ra, hogy “Kajak annyira baszo no vagy”. Konyorgom valaki aki ert ilyen nyelven valaszolja meg nekem mit is ert az illeto a baszo no megfogalmazas alatt. Koszonom szepen <33aug. 27. 23:06
21/28 anonim válasza:
De ajj úgy megnézném a kérdezőt.
Tuti szép csak szégyenlős.
22/28 anonim válasza:
Ha nem is roma, romák lakta környéken, illetve roma haverokkal szocializálódott, esetleg a börtönben szedte össze ezt a kulúrált udvarlási szófordulatot. A kajak szleng én használt jelentése ismert: komoly, komolyan, erős, erősen, de a baszo csak valami nagyon szűk kör által használt szó lehet, feltételezett jelentése: kívánatos, könnyűvérű, esetleg a kajakhoz hasonló értelmű nyomatékosító szó: nagyon, erősen.
23/28 anonim válasza:
TheVR István is használja, pl. köszönjük szépen ezt a b@$zó támogatást.
25/28 anonim válasza:
#24 addig ok, de az előző azt írta, nagyon kevesen és romák vagy bűnözők használják. A kérdezőnek sem derült ki egyértelműen a jelentése. Írtam egy példát, mely alapján pozitív a jelentése. Nem értem, hogy ez a válasz miért haszontalan.
26/28 anonim válasza:
Hát kösz ezt a pozitivosságot. 😂
Bunkó paraszt a pöcs.
27/28 anonim válasza:
Vagyis ha csúnya szó, ne próbáljuk meg megválaszolni a kérdezőnek, hogy mi a jelentése? Te akkor miért válaszoltál erre a kérdésre?
28/28 anonim válasza:
25
Mert nem mindegy, hogy mire használnak egy szót.
Pl egy árucikk esetében lehet pozitív jelző az olcsó. Pl ebben az áruházban olcsó a kenyér. Tök jó, mert marad pénz másra is.
De ha egy nőre mondják, hogy olcsó, már korántsem pozitív.
Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!