D.R.H. kérdése:
Mit jelent az, ha valaki “baszo nonek” hiv? :,)
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sraccal, es amikor kuldtem magamrol kepek kontretan azt irta ra, hogy “Kajak annyira baszo no vagy”. Konyorgom valaki aki ert ilyen nyelven valaszolja meg nekem mit is ert az illeto a baszo no megfogalmazas alatt. Koszonom szepen <33aug. 27. 23:06
1/28 anonim válasza:
Olyan, mint a bombanő, csak elég proli megfogalmazásban.
2/28 anonim válasza:
Azt, hogy nincs magyar nyelvű billentyűzete.
3/28 anonim válasza:
Azt szerette volna mondani hogy nagyon jó nő vagy, csak ezt az ő ütődött módján sikerült.
4/28 anonim válasza:
Komolyan nem érted? Pedig elég egyértelmű. Közölte veled a maga intelligens módján, hogy egy értéktelen, buta ribi vagy.
5/28 anonim válasza:
Én is kérhetek képet?
Szépen érthetően elmondom milyen csinos vagy ;)
7/28 anonim válasza:
Elrontotta a kedvét, amikor meglátta a képedet.
8/28 anonim válasza:
A "baszó" alapból szlengben azt is jelenti hogy nagyon jó. Tehát a srác azt mondta hogy nagyon jó/nagyon szép, jó csaj vagy.
9/28 anonim válasza:
Úgy tervezted ezt a kapcsolatot, hogy mindig ha mond egy szót, amit nem értesz, akkor kiírsz egy kérdést?
10/28 anonim válasza:
Ba szna téged
Mit nem lehet ezen érteni?
De jó, hogy ilyen intelligens srácoknak adtok esélyt. Aztán majd sír a szátok, hogy minden férfi mocsok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!