Mi a Jázmin lánynév spanyol megfelelője?
Figyelt kérdés
És milyen spanyol vezetéknevek vannak? Spanyol országban csak egzotikusabb lányok vannak vagy nem? róla elhinnétek h spanyol? [link] 2010. nov. 2. 13:08
1/7 A kérdező kommentje:
nem én vagyok !!
2010. nov. 2. 13:09
2/7 anonim válasza:
Spanyolt nem találtam az interneten, csak portugált és az Jasmine. Egyébként a képen lévő izéről azt sem hinném el, hogy élőlény, nem hogy spanyol.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi XD
2010. nov. 2. 13:19
5/7 A kérdező kommentje:
igazűbol csak azért mutattam őt mert gondoltam h pont a spanyolok ellentéte XD
2010. nov. 2. 13:24
6/7 anonim válasza:
Úristen, mi az a hömböllék a képen?
Mindazonáltal nem hinném el, mert ha elmegyek a plázába, minden 3. így néz ki a magyarok közül. Attól, hogy cigánnyá égeti magát a szoláriumban, még nem lesz egzotikus, plusz ha spanyol lány lennék, nem festeném be a szép fekete hajam ilyen ocsmányra, hogy tönkreb@sszam.
Szóval a csaj kummant, ha azt állítja magáról, hogy spanyol. Egyébként a spanyol megfelelője a Jázminnak Jazmín.
7/7 anonim válasza:
Ez a lany is eleg barna boru, csak ki van szokitve a haja. Szoval ettol meg lehet spanyol. Barki kiszokitetheti a hajat. Az mar mas kerdes, hogy ilyen borszinhez nagyon rosszul all.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!