Orosz nyelvet hogy érdemes kezdeni?
Mindent meg lehet tanulni magadtól. Én nemrég elkezdtem oroszul tanulni, de A2-es szinten abbahagytam mert rájöttem hogy nem is tetszik a nyelv 😭
Amit szerintem csinálj:
1. A duolingon csinálj jó pár leckét, akár ki is viheted az egész kurzust. Én csak a kurzus harmadát csináltam meg és rengeteg mindent tanultam belőle, nagyon jó. Ha nem jön be a nyelv, itt még könnyen feladhatod
2. Ajánlom a Sag za sagom könyvet és munkafüzetet, aminek az első része A1-A2es szintű tudást ad. Ezt elvileg tanár nélkül is lehet használni. Ez után érdemes a 2. részét is végigvinni, ami B1-B2
3. Nézz videókat, filmeket, hallgass zenéket oroszul.
Ezekkel a dolgokkal papíron minden adott hogy megtanulj oroszul magadtól. De persze sose rossz ha van egy tanárod.
Menj tanárhoz, oroszul kezdő szinten nem lehet egyedül haladni, mert alapvető félreértések fognak benned maradni.
Az említett Sag za sagom 1. tankönyv minősíthetetlen! Ennél szarabb, alkalmatlanabb tankönyvet életemben nem láttam!
youtube-n istenkirály orosz szerelősvideók és horgászvideók vannak
De a házépítős mesterek se semmik. No és a moszfilm is fent van egy halom orosz filmmel. Az m1 orosz híradóját se felejtsd el.
Hogya pékbe ne lenne? Az utcsó orosztanárok mostanában mennek nyugdíjba.
A helyi faxbúk csoportba írsz egy rittyentést és kapsz majd tantónéniket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!