A franciát vagy az oroszt nehezebb hosszútávon tanulni?
1: lehet hogy a kiolvasást gyorsabban megtanulod oroszban, de abban kb ki is merült a egyszerűsége. Amúgy a franciát se nehéz kiolvasni, csak meg kell tanulni a kombinációkat, mint a magyar ty, gy, stb.
Mondatok kiolvasása amúgy is eléggé az elején van, a kérdező meg pont a hosszútávot kérdezte. Szerintem ahogy halad az ember, pont a francia lesz könnyebb. Főleg ha beszélsz már angolul, mert a "szofisztikáltabb" szókincs nagyon hasonló.
Franciául sajnos nem tudok, oroszul viszont igen, s azt mondanám, az elején nehéz, aztán ahogy haladsz előre a tudásban, úgy lesz egyre könnyebb. Annak idején a fősulin felrajzolták az oroszt és angolt piramisszerűen, ezért elkezdtem keresni, hátha találok a franciához is ilyesmit, és úgy tűnik szerencsém volt. A kettes hozzászólás nekem elég alaposnak és részletesnek tűnik, hátha segít.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelv..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!