Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Létezik olyan oldal ahová...

Létezik olyan oldal ahová orosz, ciril betűs szöveget bemásolva kiírja nekem fonetikusan?

Figyelt kérdés

Nem tanultam oroszt, viszont van egy szöveg részlet amit még szeretnék tanulni, úgy viszont nehezemre esik, hogy nem ismerem az orosz ABC-t. Hátha létezik olyan oldal ami ki írja nekem latin betűkkel a szöveget.

Google nem volt a barátom

jan. 31. 16:09
 1/4 anonim válasza:
100%
Nincs számítógépem,csak okostelefonom.Cirilbetűs szövegrészlet,szépen billeszethető a Google fordítóba.Meg is tudod hallgatni az orosz kiejtését.
jan. 31. 16:39
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:
100%

A google fordító is kiírja a ciril betűk alatt kicsiben. Idelinkelem és remélem használható marad a link...

[link]

jan. 31. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
DeepL mobilos alkalmazása is kiírja az orosz szöveget kiejtés szerint latin betűkkel
febr. 4. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én leírom neked szívesen.
febr. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!