Hogy mondják németül azt hogy kedves jános a hóhelyzet miatt több helyen hókotrók állták el az utat úgyhogy megpróbáltam inkább a nagyobb főútvonalakon kerülni ez viszont lényegesen hosszabb lett főleg úgy hogy többször is ?
Figyelt kérdés
módosítottam a tervezett útvonalat. De végül a kocsi szerencsésen célba ért?2023. dec. 7. 07:41
1/10 anonim válasza:
Ha rendesen leírtad magyarul, akkor itt érdemes próbálkozni:
Ott beállíthatod a kívánt nyelveket.
2/10 A kérdező kommentje:
Az vacak
2023. dec. 7. 09:11
3/10 anonim válasza:
Okos telefonon SayHi applikáció.Ingyenes. Letöltöd, rámondod a mikrofonra a szöveget, és lefordítja leírva.
4/10 anonim válasza:
Wegen des Schnees komme ich zu spät
5/10 anonim válasza:
Németül ezt sehogy sem mondják, simán elkotorják a havat, és nem akadnak el a hókotrók.
6/10 A kérdező kommentje:
:))
2023. dec. 7. 13:06
7/10 anonim válasza:
na, visszatért a jánosos klinikai eset is... szedd be szépen a gyógyszereid, akkor egyből elmúlik a késztetés, hogy németül kelljen levelezned ezzel a jánossal.
(kérdezőnek valami pszichés gebasza van, néhány havonta megjelenik, és teleszemeteli az oldalt a "kedves jános, nyomorék vagyok és vezetni sem tudok" fordítandó nyökögéseivel)
8/10 A kérdező kommentje:
A hókotrót mindenképpen ki kell valahogy kerülni ha máshogy nem akkor egy másik utcán.
2023. dec. 8. 04:43
9/10 A kérdező kommentje:
4 viszont nem jó mert nem késésről van szó a kérdésben, ráadásul az útvonal hosszaságát is meg kell indokolni
2023. dec. 8. 04:45
10/10 anonim válasza:
Lieber Hans, aufgrund der Schneelage blockierten Schneeschaufeln an mehreren Stellen die Straße, also habe ich versucht, die großen Autobahnen zu meiden, aber das wurde deutlich länger, besonders wenn es mehr als einmal war?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!