Mit jelent a шнимашне?
Figyelt kérdés
Google translate szerint azt jelenti awesome, vagy is fantasztikus. De más fordító nem adja ki rá és a google sem ad rá találatot. Létezik ilyen szó egyáltalán? Ha nem, akkor a google miért ad rá ki fordítást?2023. nov. 15. 19:42
1/12 anonim válasza:
Az Ozsegovban sincs benne, szerintem nincs ilyen... a szótárakban biztos nincs. Hogy miért ad ki rá fordítást a fordító (és csak a gugli), fogalmam sincs, tán tőlük kéne megkérdezni. Túráztattam az agyam, hátha hasonlít valamire, átvétel-e esetleg, de semmi hasonló nem jutott eszembe. Talán valakinek beugrik valami a hangzásról.
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy valami vulgáris vagy szleng, azért nincs benne a szótárban. Hol találkoztál vele?
3/12 anonim válasza:
Hol találkoztál ezzel, honann szedted a szót?
4/12 anonim válasza:
Rosszul írtad!
внимание = figyelem.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy rosszul írtam mert csak hallás alapján hallottam. Ültem az étteremben és beszélgettek mellettem és ez a szó megmaradt. Nagyon alap orosz tudásom van gondoltam rákeresek a neten mit jelent.
Pl a конечно-ról tudom mit jelent.
Lehet ez valami szleng volt tényleg, mint nálunk a tuti, vagy tutkó, stb. És lehet rosszul is hallottam ezért próbáltam hallás alapján le írni nagyjából. De köszi a válaszokat!
2023. nov. 15. 21:26
6/12 A kérdező kommentje:
4, Igen lehet neked lesz igazad, hasonló a hangzása nagyon!
2023. nov. 15. 21:27
7/12 A kérdező kommentje:
Viszont úgy emlékszem, hogy ш-el kezdődött hangzás alapján.
2023. nov. 15. 21:30
8/12 anonim válasza:
Hát, irulok-pirulok rendesen, de nekem a 's' (snyimasnye) és 'v' (vnyimanyie) nem igazán hasonlít hangzásra. Ettől függetlenül persze lehet, hogy tényleg ez a szó volt, étteremben, ki tudja... :)
9/12 A kérdező kommentje:
8, Nem baj az a lényeg, hogy megpróbáltuk. Ha nincs ilyen szó akkor nincs ilyen szó. Ezért nem bízok a fordítókban sem és ezért kérdeztem meg. De ettől függetlenül mindenkinek adtam + szavazatot!
2023. nov. 16. 03:03
10/12 anonim válasza:
Esetleg шный машине, an awesome car🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!