Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hol olvashatnék nagy emberek...

Hol olvashatnék nagy emberek (pl. K. Csoma Sándor, Vámbéry, stb. ) nyelvtanulási módszereiről?

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdett érdekelni az, hogy régen a nagy emberek vajon hogy tanultak meg annyi nyelvet úgy, hogy azokat használni is tudták.

Konkrét könyvcímek érdekelnének, amelyekben ilyenekről olvashatok.

Legjobban K. Csoma Sándor és Vámbéry érdekel, de más hasonlók is.

2010. okt. 20. 09:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem,hogy ilyen könyvet találsz. Ha a nyelvtanulás érdekel,keresd az Antikváriumokban Lomb Kató könyveit:Így tanulok nyelveket, Egy tolmács a világ körül.

Szinkron tolmács volt,és sok nyelven beszélt. Érdemes és hasznos olvasmány.

2010. okt. 20. 11:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm a választ! Ismerem én is Lomb Kató könyveit. Az említettek meg is vannak nekem, már-már ronggyá olvastam őket, és naggggyon tetszenek.

A nyelvtanulási módszerek érdekelnek, és ha fogalmazhatok így, akkor a régebben élt nagy emberek módszerei, akiket a kérdésemben említettem és a hozzájuk hasonlók.

2010. okt. 20. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!