Transzneműként Japánban?
Figyelt kérdés
Két éve Japánt tanulok és transz vagyok (FTM) minden álmom japánban élni, munkát mennyire lenne nehéz találni magyarként? Nagyon bánom, hogy magyarországra születtem ezért egy középiskolát vagy egyetemet végigjárnék japánban mivel mindigis szerettem volna a fiatal koromat japánban megélni. Ez transzként mennyire lehetséges? Nem tudom ezeknek hol kell utánanézni pedig próbáltam már tehát ha linkeket küldtök azt is nagyra értékelem.2023. okt. 29. 11:42
11/13 anonim válasza:
Nem a Balázsékkal volt baj abban a műsorban, hanem a "japán szakértő" Sanyával.
"Ezt amúgy mire alapozod?"
Arra, hogy olvastam a hozzászólásaikat (+ én is Japánban élek).
Ezt a videót tudom ajánlani, kicsit helyre teszi a műsorban elhangzott ostobaságokat.
12/13 anonim válasza:
Szerintem idegenben külföldiként mindig is egy plusz kihívas lesz élni és érvényesülni főleg Japánban hozzáteném transzként én magam is transz nemű vagyok és FTM (valjuk be itthon is élég bántást kapunk) szeretnék külföldön dolgozni a közel jövőben és talán majd kiköltözni is ezért olyan országot keresek ahol az LMBTQ elfogadott persze ez nem fogja azt jelenteni hogy minden ember elfogadó lesz de még is csak nyugodtabb lennék egy ilyen országban az az jobban érvényesülhetnék mint ember...sajnos egy ilyen világban a másság egy örök bélyeg tudni kell élni vele aztán majd meglátjuk mi vár a túloldalon valaminek csak kell ott lenni : D sok sikert a terveidhez kérdező és soha ne add fel pacsi
13/13 anonim válasza:
En nemreg voltam Tokioban.El mentem a hires korzetbe es beultem egy ftm barba. Hat en azota is hatasa alatt vagyok. Vissza akarok menni ftm\35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!