Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy tudnék ingyenesen a...

Hogy tudnék ingyenesen a legjobban arabot tanulni?

Figyelt kérdés
Alkalmazásból legmegfelelőbbet sose találtam. A Doulingo lehet lenne de az angolt nem beszélem úgy. Ha meg és úgy nem jut módszer eszembe.

2023. szept. 24. 13:39
 1/6 A kérdező kommentje:
' Más modszer nem jut eszembe
2023. szept. 24. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ingyenes nem jut eszembe, de ha hajlandó vagy 1-2 ezer forintot rászánni, próbálkozhatsz a régi módszerrel: nyelvkönyv.

Itt van például a Kezdők arab nyelvkönyve ( [link]

Van hozzá hanganyag is.

2500 forint

2023. szept. 24. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
8%
Duolingo, bár nem tudom mennyire hatékony
2023. szept. 24. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát, első kérdés: miért érdekel az arab nyelv, mi lenne a célod vele? Én jelenleg tanulom, de legelőször olvasni. Már ügyesen megy, majdnem mindent ki tudok olvasni. A külföldi barátnőim pedig segítenek a helyes kiejtèsben, illetve sokat vagyok köztük, így tanulok beszélni is. A duolingo egy standard arab beszédet tanít meg neked. Érdemes tanarhoz menned, ha nincs a körödben arab
2023. szept. 24. 19:36
 5/6 A kérdező kommentje:
4 Mondjuk Dubajban élni vagy ilyenek. Tehát úgy életvitel szintűen beszélni.
2023. szept. 24. 21:29
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Kicsit régi kérdés, de én azt javasolnám, hogy először az angolod tedd rendbe. Ha a duolingos arab tanfolyam mar nehezseget jelent akkor alapfoknal feljebb szinte biztos hogy nem vagy, szerintem ezt hozd fel egy erős középfokra de inkább felsore, kozbe meg mar kezdheted az arabot.

Dubaiban hidd el, szukseged lenne angolra is. Márpedig azt egy fokkal könnyebb megtanulni 😉...

2024. máj. 1. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!