Csak én gondolom, hogy a japán egy kicsit hasonlít a magyarhoz?
Figyelt kérdés
Ha japán vagy, ne sértődj meg.
A japán úgy hangzik számomra, mint egy külföldi vagy egy beszédhibás ember elmosódott magyar beszéde
2023. febr. 3. 22:22
11/14 anonim válasza:
Na, mar megint a hulye japan szeretet, majmolas. 😂
12/14 anonim válasza:
Ne aggódj nem, pl mert agglugtináló nyelv, másrészt mert a nevünekt sem fordítják meg....
13/14 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
agglugtináló nyelv,
----------
De a magyar nyelv indogemrán és germán nyelv, a magyar nyelv úgy agglutinál ahogy az indogermán és germán nyelv.
14/14 anonim válasza:
#13 Dugd már fel magadnak a germán butaságodat és ne spammeld a kérdéseket ahol bármi módon megemlítik a magyar nyelvet, köszi.
Kérdező: Kiejtésben és nyelvtanban eléggé sok hasonlóság van. Legalább is én így tapasztaltam/tapasztalom a nyelv tanulása közben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!