Valaki aki járt kinnt külföldön,milyen volt?
Figyelt kérdés
Németországra,illetve Svácjra gondoltam kinek mi a tapasztala?Segíteni szeretném szüleimet,hogy ne kelljen dolgozniuk,és tényleg minnél többet segíteni nekik.Közgazdászként illetve (inf. C++ -al) lehet valamit elérni?(C1 nyelvvizsgám van,jól beszélem a németet).Kíváncsi vagyok mennyi idő a munkaválallás?Tisztában vagyok,hogy nem egyből kapok melót stb.Illetve az is nagyon érdekelne,hogy ilyen végzettségekkel hogyan lehetne keresni?Előre is köszi ;)2023. jan. 21. 21:08
1/2 anonim válasza:
Eloszor is ismeretseg kell munkavallalashoz.
Marketing, inf es kozgazdaszokkal el van arasztva a vilag.
2/2 anonim válasza:
Juniorként nagyon csekély az esély mert több százszoros túljelentkezés van még IT pozíciókra is India, Pakisztán stb... helyekről és kockázatot jelent a cégeknek alkalmazni teljesen pályakezdőt külföldről ezért vagy helyi egyetemen végzetteket részesitik előnyben vagy külföldieket akik tapasztalattal rendelkeznek.
Mediorként (2-3 éves tapasztalat után) már bőven jó eséllyel mehetsz külföldre, főleg ha valami neves nemzetközi multinál szerzel szakmai tapasztalatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!