Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki leforditja nekem angolra?

Valaki leforditja nekem angolra?

Figyelt kérdés

MIkor elöször meg látalak nem látam benned mást csak a nöieséget,azt a gyönyört amire minden férfi vágyik,

Biztál bennem és hittél kettönkben és kimondtad azt, hogy szeretlek. De én nem láttam át a ködön és elhagytalak egy lányért és nem foglalkoztam az érzéseiddel,csak egy dolgot láttam magam körül, és te könnyes szemekel kérted h ne haggyalak el, de én mégis.Mikor rá jöttem mit tetem te az elsönap vissza fogadtál és magadhoz vettél és meg bocsátottál,mindig egy olyan lányt kerestem amilyen te vagy de ezt csak most látom,meleted nyugodt vagyok és boldog,minden vágyamat teljesited és minden örömöt kihozol belölem, az a szikra ami a férfiaság mögöt rejlik te egy szavaddal lángra lobantod és elötör belölem a vadálat de akár a gyengéd szerelmes fiut is lehetek meleted,mert te olyan érzéseket hozol ki belölem amit tisztán érzek a szivemben(hogy szeretlek),ha baj van át ölelsz ha fáj meg csokolsz,törödsz velem, te vársz rám és meletem maradsz, vigyázol rám,és nincs titkun egymás elött.

mindenki elött válalod hogy én vagyok az akit nagyon szeretsz.Te rád mindig számithatok.Én igérem neked egyetlenem hogy vigyázok rád bármi is az ára ,ha kell az életemet is oda adom érted és mindig veled maradok,és arra fogok törekedni hogy teljesitsem az álmaidat.Tudom hogy néha rossz vagyok hozzád de én is emberböl vagyok és tanulok a hibáimbol, probálok oda figyelni h ne fájjon,lehet néha nem látszik de mindennél jobban szeretlek.Sokan a nagy öt keresik, de nekem nem kellet keresnem mert egy angyal jött hozzám és azt suttogta szeretlek... te voltál az.Végre meg találtam azt akire mindigis vágytam...téged! SZERETLEK KICSIM

2008. dec. 25. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

www.webforditas.hu

Arra figyelj, hogy mondat végén pont, mondat eleje nagybetű.

2008. dec. 25. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Jah meg a helyesírásra...
2008. dec. 25. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Tul rovid a szoveg, ha meg irnal hozza, talan tobben leforditanak neked!
2008. dec. 25. 19:45
 4/8 anonim válasza:
40%

miért nem jó az első válaszoló válasza

igaza van

vagy még erre is lusta vagy?

tudod ctrl c ctri v

2008. dec. 25. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
a webforditas.hu egy rakat szar. azért lett lepontozva az első, gondolom én.
2008. dec. 25. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de szerinted ki áll neki itt ezt lefordítgatni??
2008. dec. 25. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

A webfordítást ne is próbáld meg. :)

Inkább keress egy embert, akinek van ideje és elegendő türelme. Mert bizony nem egy rövid szöveget löktél ide :-)

2008. dec. 26. 10:07
 8/8 anonim válasza:
100%

valószínűleg nem teljesen hibátlan, de saját munka.a lényeg benne van.

remélem segítettem.

When I descried you at the first time, I just saw the womanliness in you, the rapture that every man desires. You trusted in me and believed in both of us and you uttered "I love you". But I couldn't see through the fog and I left you alone for a girl and I didn't pay attention to your feelings. I just saw only one thing around me and you asked me with tearful eyes not to leave you, but I did after all. When I realized what have I done, you housed me in the first day and you forgave me. I always was looking for a girl just like you, but I've just realized it now. I'm calm and happy near to you, you fulfil all of my wishes and make me happy. You set light the spark on fire with just one word, which is hiding behind manhood and the wild animal shoots out of me, but I can be a tender enamoured boy next to you, because you pull out of me some feelings that I can feel in my heart (I love you), if something's wrong you hug me, if something hurts you kiss me, you take care of me, you wait for me and stay with me, you look after me and we have no secrets.

You undertake before everybody that I am the one, who you love so much. I alwasy can rely on you. I promise, honey, I will take care of you, anything it costs. If it's needed, I'll give my life just for you and I will stay with you for ever, and I'll work on to fulfil your dreams. I know sometimes I'm not kind to you, but I'm also a human and I can learn from my mistakes, I'm trying to pay attention to avoid pain. Maybe sometimes it cannot be felt, but I love you better than anything. A lot of people are searching for the "One", but I didn't have to search for her, because an angel had come and she whispered: 'I love you'. You were the angel. At last, I've found the one who I always wished for..I've found You.

I LOVE YOU, HONEY!

2008. dec. 27. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!