Mi angolul az, hogy “Ez póthaj vagy rendes haj? Mert azt írják az alábbi weboldalon, hogy ez póthaj, de nekem rendesnek tűnik.”?
Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 17:07
1/7 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a póthaj és a valódi haj nem ellentétei egymásnak? Lehet kapni valódi hajból készült és mesterséges póthajat is.
2/7 A kérdező kommentje:
1 Arra voltam kíváncsi, hogy mi angolul az a kérdés, amivel kapcsolatban kérdeztem. Úgy értettem, hogy az mi angolul, hogy “Ez kiegészítés vagy az ő valódi haja? Mert azt írják az alábbi weboldalon, hogy ez kiegészítés, de nekem úgy tűnik, hogy ez neki a valódi haja.”?
2022. nov. 18. 17:43
3/7 anonim válasza:
Gondolod hogy a haját árulja a a fején van? Nézd meg, hogy mennyi van neki belőle, ha egynél több, akkor tuti nem a saját haja.
4/7 anonim válasza:
Are those extensions or is that her real hair?
5/7 A kérdező kommentje:
4 Az egész szövegre értettem, hogy ez mi angolul?
“ Ez kiegészítés vagy az ő valódi haja? Mert azt írják az alábbi weboldalon, hogy ez kiegészítés, de nekem úgy tűnik, hogy ez neki a valódi haja.”
2022. nov. 18. 19:15
6/7 anonim válasza:
Because on this website it says she has extensions but it seems to me that it's her real hair.
Amúgy a mai hair extensionökön meg se látszik, hogy nem a viselője sajátja, úgyhogy tök8, hogy szerinted te mit látsz.
7/7 anonim válasza:
Is this a hairpiece or her natural hair? The website below describes it as an extension, but to me, it looks like her own hair.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!