Elég sokszor láttam leírva de nem értem, mit jelent ez a szó? Elmelibbant?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 17:28
1/13 anonim válasza:
Én még egyszer sem láttam leírva csak nálad kérdező.
3/13 anonim válasza:
Azt, hogy valaki Baloldali és a Magyar Baloldallal szimpatizál.
4/13 anonim válasza:
Ilyen szó nincs csak szleng, egyébkánt két szóból áll elme(agy)-libbant(liberális).
5/13 anonim válasza:
Ezt nem hallottam még, de az "idióta kérdező" szóösszetételt igen.
6/13 anonim válasza:
Ezt így még én sem hallottam. Csak a "libbant" szót. Az amúgy egy Fidesz-szavazók által használt csúfolódás, akkor szokták használni, amikor elfogynak az észérveik (azaz kb. azonnal, mihelyst valaki megkérdőjelezi a párt-propagandát), és ekkor ilyen és hasonló kifejezésekkel próbálják óvódás szintre lehúzni a korábbi párbeszédet.
Pl:
- Magyarország előre megy, nem hátra!
- Értem, és mi a véleményed az EU szinten is kimagasló hazai inflációhoz?
- Téged megvett Soros, te libbant!
7/13 anonim válasza:
Ezt a narancsdiétás fidesznyikek szokták hangoztatni.
9/13 anonim válasza:
Gondolom ez valakinek a saját szóhasználata lehet, mert a libbant, libernyák stb. liberálist jelent (baloldali), szóval rájuk vonatkozik nyilván ez a szó. Attól, hogy máshol még nem lehetett olvasni, szerintem elég jó kis szó. :) Még az is lehet, hogy szélesebb körben is elterjed.
10/13 anonim válasza:
Kecskeb@szó pestisracokat jelent :d
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!