Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Duolingoval meg lehet tanulni...

Duolingoval meg lehet tanulni B2-es szinten angolul?

Figyelt kérdés

2022. okt. 22. 23:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
91%
Hosszú távon szerintem szar. Próbáltam, de vannak benne nyelvtanilag helytelen dolgok és beszélgetni nem fog megtanítani
2022. okt. 23. 00:01
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy lehet.
2022. okt. 23. 00:05
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

EngVid

Youtube-on keress rajuk. Emma es Alex a legerthetobbek szerintem. Mindegyik jo tanar amugy.

2022. okt. 23. 01:25
 4/11 anonim ***** válasza:
29%

Hát kurvára nem. Nekem egy ismerősöm éveken át dolgozott nekik. Az ember 5 nyelven beszélanyanyelvi szinten.

Ő is azt mondta, hogy a duolingó nem arra való, hogy azzal te megtanulj egy nyelvet. A b2 az nem tudom már melyik, de talán emelt angol kell. Nem nagy cucc, de azzal már folyékonyan kommunikálsz. Duolingóval semmi ilyesmi.

2022. okt. 23. 04:41
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

Alap szinten se. Kb olyan mondatok összerakására alkalmas, hogy nem kérek köszönöm, szeretem az almát és társai.

De beszélgetni nem fog megtanítani, a nyelvtannal ha kérdésed van nem fogja megválaszolni és ha valamit nem jól raksz össze nem fogja megmondani miért hibás nyelvtanilag. Bohóckodásnak vagy kiegészítésnek jó.

Inkább vegyél magánórákat.

2022. okt. 23. 07:05
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Az alapokat el lehet sajátítani belőle, nem igaz, hogy teljesen haszontalan, de B2-es szinten biztos nem fogsz beszélni.
2022. okt. 23. 10:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó pofa program, de nem sokat ér.

Pár éve végig csináltam a teljes programot vele, hogy az angolomat, amit nem használtam, visszahozzam arra a szintre, mint a vizsgám után volt.

Befejezéskor kaptam ilyen kis oklevelet, de a vége az lett, hogy magántanárt fogadtam, na ő helyretette a nyelvtudásomat.

2022. okt. 23. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell mindent lepontozni?
2022. okt. 23. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8-as, 7-es vagyok: ezt már én is sokszor megkérdeztem...

Az ilyen lepontozó-trollok talán csak ezért járnak erre az oldalra.

2022. okt. 23. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. okt. 23. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!