Valaki el tudja olvasni ezt a régi szöveget?
Ezt egy videóból vágtam ki és érdekelne, hogy mi van ráírva.
Sajnos a videó alatt még senkinek nem sikerült megfejtenie. Annyi találgatás van, hogy talán Freitag-al kezdődik, tehát valószínűleg német az írás, de én ezt sehogy nem látom bele.
Elsősorban a szöveg érdekelne csak, de ha esetleg valaki németes és le is tudná fordítani azt megköszönném (bár fordítógépbe már én is be tudom írni).
Én is csak annyit vettem ki, hogy Freitag (lap tetején és alján) valamint Montag, illetve kb 2-3 helyén én Schule-t olvasok.
Nem valami sok.
1-es beelőzött.
Igen, én is leginkább csak a napokat vettem ki belőle
Elolvasni nem nagyon van mit, de szerintem is német szöveg, én még valami Fürhert is látok a harmadik sor végén. Az harmadik sor eleje talán Acthung.
Második sor vége talán Jude vagy Jugend.
Legalsó sor talán Suche.
Honnan van ez amúgy?
Egy restaurálás során találták meg.
https://www.youtube.com/watch?v=e5-raDhfVZY
A Montag tényleg ott van a negyedik sor elején, illetve mintha a 9. sorban ismét lenne egy Freitag, bár az eleje túl hosszúnak tűnik, hogy "F" legyen.
Harmadik sor első szó:Ströck
Negyedik sor első szó:Montag
Hatodik sor utolsó szó:Stücke
Kilencedik sor első szó:Freitag
Ennyit tudtam csak kivenni, de remélem azért valamennyit tudtam segíteni. :)
Írom azt a néhány szavat amit még a már előttem leírtakon kívül látni vélek.Lehet,hogy hülyeség de én így veszem ki.
Dekule,zeigen
Kagar Johnatus vagy Kruger ez talán valami név lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!