Genfben (vagy környékén) el lehet boldogulni csak angol + némettel?
Figyelt kérdés
Az angolom olyan C1 lehet, a németem meg B1 körül.
Franciául nem tudok, csak pár tucat alap szavat meg kifejezést ismerek, de beszélni nem tudok.
Csak némettel és angollal el lehet boldogulni?
Gondolok itt elsősorban álláskeresés meg munkák terén.
Nem vagyok informatikus, tehát az "ájtí multiknál elég az angol" válasz nem fog megnyugtatni.
2022. szept. 7. 13:36
A kérdező szavazást indított:
Még a mentőst sem fogjak rád kihívni ha nem franciául kérsz segítséget (mint a franciaországi franciák)
A mentőst kihívják, de boltban már nem szolgálnak ki, ha nem franciául beszélsz
Kiszolgálnak a boltban, de munkát már senki nem fog adni neked ha nem beszélsz franciául
Lehet munkát találni csak német+angol nyelvtudással is
Fogalmam sincs, csak kérdéseket olvasgatok
11 szavazat
1/2 anonim válasza:
A németet felejtsd el (ez egy mítosz, hogy Svácjban mindenki tud négy nyelven. Mindenki azt a nyelvet beszéli, amelyik részén Svájcnak él). Angollal lehet boldogulni, akárcsak máshol. Nem hiszem, hogy elküldenének bárhonnan.
2/2 anonim válasza:
Jobban boldogultam az angollal, mint a némettel, holott németül lényegesen jobban tudok.
Ha fizetsz, v. legalább kinézik belőled, hogy tudsz fizetni, kiszolgálnak, akárhogy beszélsz. Pénz beszél, ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!