Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondják azt németül hogy...

Hogy mondják azt németül hogy Kedves Sándor nem volt hely így kóvályogni kellett?

Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy a kóvályogni szó kell neked ebbe a mondatba? Egyszerű szavakkal nem lehet elmondani?
2022. júl. 16. 18:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nyitott vagyok minden megoldásra
2022. júl. 16. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
már megint valami autóvezetős kifogás? lassan a magyarod is teljesen szétesik, nem csak az autóvezetésed....
2022. júl. 16. 20:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok te hogy parkolsz ha nincsen hely
2022. júl. 16. 21:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Életedben nem vezettél meg Budapesten de lehet hogy sehol se...
2022. júl. 16. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:

hát biztos nem úgy, hogy heti szinten kell leveleznem egy általam nem beszélt nyelven valakivel, hogy a büntetésemről alkudozzak, mint valami picsogó kis ötéves...

keresztbe-kasul körbeautóztam európát, és valami csoda folytán sose kellett magyaros hisztikét levágnom bárkinél... ja, bocsi, nem is csoda volt, csak tudok vezetni, és ha mégis elkövetek egy hibát, azt elismerem és elfogadom a büntetésem, nem hisztériázni kezdek olyan nyelven, amin egy kumma szót sem beszélek XD

2022. júl. 18. 00:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Súlyos a gond, nagyon. Azért senkit se büntetnek meg mert időbe telik míg parkolóhelyet talál Budapest belvárosában.

Az pedig megesik hogy levelezni kell valakivel arról nem tehetek hogy te ilyenről még csak nem is hallottál. Te tekintettel az előző bekezdés tartalmára, ezt nem is csoda.

Esetleg nem csak utazni kellene hanem dolgozni is...

Akkor egyből rájönnél hogy van olyan eset amikor egyeztetni kell. Hogy te ezt hisztinek nézed, az megint nem az én problémám.

Hogy hogy jön a képbe a büntetés amiről állandóan beszélsz, nem tudom. Talán nem kéne úgy vezetni ahogy te és akkor majd nem kapsz annyi büntetést.

2022. júl. 18. 04:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Te valami szado-mazo szeászról szöktél, hogy mindenben büntetést látsz?
2022. júl. 18. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
mért, nem te vagy az, aki folyton azon sír, hogy késedelmi díjat kap meg cédulát a parkolóőrtől, mert ahhoz is túl hülye hogy egyszerű szabályokat felfogjon? különben is, h németekkel akarsz bizniszelni, tanulj meg először németül.
2022. júl. 18. 10:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Atyavilág nézd már meg a főoldalt lassan tízmillió kérdés van itt azt hiszed mint én tettem fel?
2022. júl. 18. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!