Hogy mondják azt németül hogy Kedves Sándor nem volt hely így kóvályogni kellett?
hát biztos nem úgy, hogy heti szinten kell leveleznem egy általam nem beszélt nyelven valakivel, hogy a büntetésemről alkudozzak, mint valami picsogó kis ötéves...
keresztbe-kasul körbeautóztam európát, és valami csoda folytán sose kellett magyaros hisztikét levágnom bárkinél... ja, bocsi, nem is csoda volt, csak tudok vezetni, és ha mégis elkövetek egy hibát, azt elismerem és elfogadom a büntetésem, nem hisztériázni kezdek olyan nyelven, amin egy kumma szót sem beszélek XD
Súlyos a gond, nagyon. Azért senkit se büntetnek meg mert időbe telik míg parkolóhelyet talál Budapest belvárosában.
Az pedig megesik hogy levelezni kell valakivel arról nem tehetek hogy te ilyenről még csak nem is hallottál. Te tekintettel az előző bekezdés tartalmára, ezt nem is csoda.
Esetleg nem csak utazni kellene hanem dolgozni is...
Akkor egyből rájönnél hogy van olyan eset amikor egyeztetni kell. Hogy te ezt hisztinek nézed, az megint nem az én problémám.
Hogy hogy jön a képbe a büntetés amiről állandóan beszélsz, nem tudom. Talán nem kéne úgy vezetni ahogy te és akkor majd nem kapsz annyi büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!