Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Köztetek olyan nyelv tanuló...

Köztetek olyan nyelv tanuló aki Epilepsziás? hogy tanultok idegen nyelvet úgy hogy ne felejtsétek el? én az vagyok és félek hogy elfelejtem

Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Az epilepszia és a tanulási nehézség meg a memóriazavar alapvetően nem jár együtt (persze, rengeteg féle és súlyosságú epilepszia van). Ha a te állapotodban mégis, akkor is inkább a tanulási zavarok felől kellene megközelíteni a kérdést, nem az epilepszia felől.
2022. júl. 16. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, nem vagyok epilepsziás, de egy kicsit autista vagyok, a nyelvtanulás nehezen megy. A lényeg a gyakori ismétlés, a sok gyakorlás és nagy türelem. A tanulás során sokat másolok is, így tanulok angol igekötős igéket és idiómákat.
2022. júl. 16. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is epilepsziás vagyok, bár 10 éve tünetmentes, de sose okozott gondot a nyelvtanulás. A 11:16-ossal értek egyet, sok szintje van az epilepsziának, de alapvetően nem jár vele együtt memóriazavar.
2022. júl. 20. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!