Koreaiul szeretnék tanulni de már elkezdtem a japánt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Japánul már el kezdtem tanulni és még nagyon az elejénél tartok de koreaiul is szeretnék tanulni. Maradjak a japánnál, kezdjem el a koreait vagy egyszerre a kettőt pl: egyik héten japán másik héten koreai?2022. jún. 19. 20:12
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy egyszerre 2 nyelvet lehet-e jól megtanulni mivel eddig csak angolt tanultam (szeretnék németet és japánt is tanulni), de ahogy láttam sok iskolában amikor 2 nyelvet választhatsz (ált. angol-németet) megtanulják ha kedvelik az adott nyelvet, szóval ha úgy gondolod menni fog mondjuk egyik nap 2 óra koreai másnap 2 óra japán akkor, Hajrá!
2/3 anonim válasza:
Egyszerre egyet tanulj. Meg készül fel rá egyébként, hogy el fog tartani egy darabig, jó nehéz nyelveket választottál. Remélem, elég erős a motivációd.
3/3 anonim válasza:
Nyugodtan tanuld mindkettőt. Csak ne egy napon. A gimikben is 2 nyelv van. Egy nyelvet egyébként sem lehet megtanulni, sosem lehet befejezni, mert mindig lesz mit elsajátítani belőle, szóval ilyenre várni felesleges. És tévedés, hogy ezek nagyon nehéz nyelvek. A logikátlan, kusza nyelvtanú, magyar idegen kiejtésű angol sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!