Hogy mondják németül, hogy “van kedved valamikor találkozni?”
Figyelt kérdés
Megismertem instagramon egy német lányt az egyetemen, németül is beszélünk. El szeretném hívni randizni/találkozni. A “Hast du lust auf ein Treffen” megfelel? Vagy ti mit használnátok? Nem rossz a németem, sőt kifejezetten jónak is mondanám, de ebben az egy kifejezésben nem vagyok nagyon biztos.
Előre is köszi! :)
2022. márc. 25. 11:45
1/10 anonim válasza:
És ha nem tökéletesen mondod, akkor mi van? Ne gondold már ennyire túl, valószínűleg érteni fogja, hogy mit szeretnél ha nem rossz a németed.
3/10 anonim válasza:
Esetleg Möchtest du mit mir treffen? is jó lehet. De ne agyald túl.
4/10 anonim válasza:
Nem fogja azt mondani hogy nein ich habe kein Zeit..
Max ha ablakot mosni hívod :D
5/10 anonim válasza:
Hast du Lust auf ein Treffen?
Hast du Lust, was trinken zu gehen?
Würde mich freuen.
6/10 A kérdező kommentje:
Király, köszi szépen! Majd jelentkezem, hogy hogy alakult🤗
2022. márc. 25. 12:16
8/10 anonim válasza:
Én is leveleztem itt a gyikon németül akkor még ugy google forditoztam -lehet pontatlan volt a fordítás mert azt mondta csak szexkapcsolatot akar nempedig feleségül venni :D
Aztàn keresett màst akit felvàllalt
9/10 anonim válasza:
Hättest du mal Lust dich mit mir zu treffen und etwas zu unternehmen?
10/10 A kérdező kommentje:
Megnezte, de nem valaszolt. Nem tudom erre mekkora az esely, de ma este allok az egyetem elott, telefonzok, erre meghallok valakit nemetul beszelni. Felkapom a fejem, egy szinten szoke, kb vele egymagas lany setal egy csavoval kezenfogva (a csavo szinten nemet volt). Nem mondom 100%-ra, hogy o volt az, mert csak 1—2 masodpercig lattam, meg ugye fel eve nem lattam a lanyt, de lehet o volt. Minden esetre, ha van baratja, akkor igy mar logikus, hogy miert nem irt vissza..
2022. márc. 25. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!