Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ezt a 24 másodperces videót...

Ezt a 24 másodperces videót leforditaná nekem valaki?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 18. 09:25
 1/7 Pelenkásfiú ***** válasza:

It is a wrap. The last scenes of AMC's The Walking Dead are being filmed today in Georgia. Really the end of an era here.

Here is some video from our 11Alive storm tracker over the set in Newnan yesterday.

The final, 11th season is airing right now and the series will wrap up later this month.

The first episode of the series aired more than a decade ago in 2010.

"Itt a vége." A Walking Dead utolsó jeleneteit veszik fel ma Georgiában. Nem túlzás azt mondani, hogy egy korszak ér véget.

Íme egy tegnapi felvétel a 11Alive "viharkameránknak" köszönhetően a newnan-i "díszletről".

Az utolsó, 11. évad "megy most a TV-ben" és még márciusban véget is ér.

A sorozat legelső epizódja több, mint egy évtizeddel ezelőtt, 2010-ben került adásba.

2022. márc. 18. 13:24
 2/7 Pelenkásfiú ***** válasza:
"Newnan" azért feladta a leckét. :D De a telefonom megfejtette. :)
2022. márc. 18. 13:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Szóval arról van szó,hogy az utolsó jeleneteket veszik fel Georgiában,ami azt jelenti hogy Márciusban véget ér a sorozat?
2022. márc. 18. 14:12
 4/7 Pelenkásfiú ***** válasza:
74%
#3 Hát.. ezt írtam, nem? :D
2022. márc. 18. 15:41
 5/7 A kérdező kommentje:
De nem érhet véget a sorozat,mivel még van 10 rész hátra. Google fordító úgy írja hogy a sorozat ebben a hónapban véget is ér.
2022. márc. 18. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
De azért köszi hogy lefordítottad :)
2022. márc. 18. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:

#4 Lefordítanád nekem ezt is?

[link]

2022. márc. 31. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!