A mai szlovákok mennyire értik a mai cseheket?
Csak úgy mint mi a csángókat, vagy abszolút oda-vissza kompatibilis a nyelv írásban is?
Bocsi ha valakit sért még a kérdés is, én teljesen tájékozatlan vagyok ilyen téren. Azt sem tudom jó kategóriába tettem-e a kérdést. Aki szerint rossz helyen van, az kérem jelentse be, hogy "rossz kategóriában van"
Köszönöm szépen. Igazából csak azért tettem fel a kérdést, mert egy cseh nyelvű (gyanítom Csehországi székhelyű) webshoptól szeretnék rendelni. De lövésem sincs , hogy ők szállítanak -e HUN földre, meg mennyiért, és akarnak-e bajlódni miattam, mikor kb 11 Korona értékű terméket (esetleg 2db-ot) szeretnék rendelni. Nyilván hajlandó vagyok kifizetni többet is, hiszen többletmunkát tesznek/tennének a szükségletem kielégítésébe.
De azt sem tudom megfejteni h a termék van-e raktáron vagy csak rendelhető, vagy kifutott típus-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!