Mit jelent pontosan?You can't wait until life isn't hard anymore before you decided to be happy.
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 20:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem így lenne helyes:
You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy.(nem kell a d a decide után)
Nem várhatsz (az életed végéig) arra hogy az élet ne legyen kemény, ahhoz, hogy eldöntsd, hogy boldog legyél
Nem pont így, de így hangzik talán a legmagyarosabban
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok nagy angolos, de én azt mondanám, hogy:
Nem várhatsz addig, amíg az élet nem lesz nehéz többé mielőtt elhatároznád, hogy boldog leszel.
3/4 anonim válasza:
Nem várhatsz amíg az élet nem nehéz többé, hogy a boldog életet válaszd.
Avagy válaszd a boldogságot most, nem akkor amikor az élet nem nehéz többé.
Ami ugye sose jön el.
Én a földi mennyországot élem, és nem láthatom a gyermekemet, pereskedek, nincs hol élnem, istenkáromló munkám van, és incek vagyok.
4/4 anonim válasza:
incek? Nem inkább csak inc? Ha egy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!