Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ez mit jelent?...

Ez mit jelent?...

Figyelt kérdés
In my case, I think I have been able to enjoy it probably more than the other, because for a lot of times I was close to not being able to do it again.
2022. jan. 29. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Nyelvtanilag kicsit hibásan írja így (főleg kontextus nélkül) nem teljesen tuti.

Az én esetemben úgy gondolom, hogy valószínűleg jobban tudtam(tudnám?) élvezni másoknál mivel sokszor közel voltam ahhoz, hogy ne legyek többé rá képes.

2022. jan. 29. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
hat nem sok mindent jelent, eleg ertelmetlen, de az 1# jol leforditotta. angolul se ertelmesebb
2022. jan. 29. 23:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! egyébként az eredeti szöveg így van és Rafael Nadal nyilatkozta: Winning, it's special, yes, but winning without all the work that you have behind of course is not the same,” Nadal said. “If the things are easy, [they] don't have the same value. In my case, I think I have been able to enjoy it probably more than the other, because for a lot of times I was close to not being able to do it again.
2022. jan. 30. 02:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy #1, irta.

Tudtam

otherS

Raffanak sokaig tartott az angol nyelv tanulasa. 8-10 evvel ezelott majdnem erthetetlen volt. Most mar jobb a szokincse, de a nyelvtana meg mindig nem. Nala nincsen jovo, mult ido. Tobbesszamot is sokszor elfelejti, de nem is erdekli.

2022. jan. 31. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!