Hogyan roviditsem le?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az alabbi mondatokat hogyan roviditsem le? Egyszeru angol megfogalmazast szeretnek, nekem ez mar bonyolult. Koszonom a segitseget elore is! (Elnezest az ekezetek hianya miatt de angol billentyuzetem van.)
I’m calling you because the leader of your company Mr. Smith and the CEO of our firm had an appointment but due to Mr. Smith’s unfortunate illness we had to cancel that meeting.
2021. okt. 22. 13:17
1/6 A kérdező kommentje:
Elirtam: Egy mondatrol van szo. =)
2021. okt. 22. 13:18
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Call you cause lead of your company Mr.S and CEO of firm had ap.ment but due Mr.S’s illness we had cancel meet.
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
We canceled the appointment due to Mr.S 'illness.
vagy ez nem eleg rovid?
"Lemondjuk (megbeszelt) talit mert beteg Miss"
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 2-es Jó lesz nagyon.
2021. okt. 22. 23:26
5/6 A kérdező kommentje:
Vagyis nem 2-es hanem Közveszélyes Kontár. 😄
2021. okt. 22. 23:27
6/6 anonim válasza:
Kozveszelyes kontar #2 valaszaban mar tenyleg kozveszelyesen roviditette le. Egy nagy butasag lett belole.
#3-ik valasza ertelmes es helyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!