Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Habsburg Ferdinánd Zvonimir...

Habsburg Ferdinánd Zvonimir tud magyarul?

Figyelt kérdés
És még annyi hogy ő fog majd uralkodni? És ha igen melyík országban?
2021. szept. 21. 23:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy mennyire vehető komolyan manapság egy királyi leszármazottság, a feltételezett esetleg trónörökösök magánéletét mindig féltve őrzik. Ez igaz Ferdinándra is, aki maga is többször kihangsúlyozta a sajtónak, hogy a barátnő téma a magánéletébe tartozik és senkinek semmi köze hozzá. Tavaly évvégén szóba hozták egy hölggyel, de sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó. Ennek ellenére nem valószínű, hogy egy egyszerű magyar lányt választana párjának (sok királyi családban számít házasságkor a rang/származás, a Brit királyi családban is nagy balhék vannak, hogy Meghan “csak egy” színésznő, ráadásul elvált is). Szóval, hacsak nem vagy nagyon híres, rangos, előkelő származású, minimális az esélye, hogy valaha “összeakadjatok”, nagy valószínűséggel sok száz/ezer lány rendelkezik hasonló indíttatásokkal, mint te. Persze ki tudja mit hoz a jövő.

(#2 újra)

2021. szept. 23. 14:44
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat 2-es!😊 És igazad van, főleg abban hogy mit hoz a jövő.de kívánom hogy neked sok jót hozzon a jövö öszinteségedért, és hogy segítettél nekem!😊
2021. szept. 23. 14:52
 23/35 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, neked is minden jót! 😇
2021. szept. 23. 14:53
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2021. szept. 23. 15:14
 25/35 anonim ***** válasza:

Közben egy német oldalon megtaláltam, hogy Sophie Frimmellel alkotnak egy párt, de ha jól sejtem az új vele kapcsolatos kérdés is hozzád tartozhat. A barátnője Michael Schumacher lányának, Ginának nagyon jó barátnője, valószínűleg így kerülhettek egy légkörbe. A hölgy lovassportban utazik, tipikus német szépség, szőke-kékszemű, az instáján sok mindent láthatsz, közös képeken kívül, mert őrzik a magánéletüket.

Amúgy emiatt ne csüggedj, a trónörökösök közül szerintem nem éppen egy szépség a srác. Vannak nála sokkal nagyobb számok, ha ez a fontos. 😃

(#2 újra)

2021. szept. 23. 15:26
 26/35 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon szépen köszönöm hogy fáradtál segíteni nekem. Tényleg köszönöm! 😊
2021. szept. 23. 15:56
 27/35 A kérdező kommentje:
Tudnál neveket írni? 😊
2021. szept. 23. 16:12
 28/35 anonim ***** válasza:

#10 válaszoló vagyok.

Lehet hogy most sem ilyen választ vársz, de én évekkel ezelőtt sokat foglalkoztam velük, és szinte mindegyik Habsburgnak olyan csúnya felesége/barátnője van :( még annak is, akiről azt feltételeznéd, hogy valami szép barátnője lehet.

Biztos vagyok benne, hogy te gyönyörű vagy, szóval hozzád kérdező jobb pasi illik ezeknél 👌

2021. szept. 23. 16:24
 29/35 A kérdező kommentje:
10-es,köszönöm szépen hogy így gondolod🙂
2021. szept. 23. 16:26
 30/35 anonim ***** válasza:

Ott van pl. Constantine Alexios görög herceg (22 éves), Nikolai dán herceg (szintén 22), Louis Spencer (ő mondjuk csak gróf lesz majd egyszer), Mateen herceg, ők a viszonylag fiatal európai előkelőségek. Kérdés kinek melyikük az esete, szerintem Alexios néz ki egyedül jól.

(#2 újra)

2021. szept. 23. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!