Sic Semper Tyrannis kérdése:
Írnátok nekem UKRÁN káromkodásokat?
Figyelt kérdés
A neten nem találok, csak oroszul. Tudom, hogy nagyon hasonlít a két nyelv, de kifejezetten ukrán káromkodásokra lennék kíváncsi. :)2021. aug. 11. 09:20
1/4 chtt válasza:
Szia, valszeg nem leszek hasznos, mert nagyon nem szeretek káromkodni, nem is tudok... de ha találtál oroszt, próbáld meg beadni a fordítónak (vagy akár az általad ismert angolt), és a célnyelvnek beállítani az ukrán (én ilyenkor visszamásolom a gugli keresőbe a kapott szót, kifejezést, hogy van-e rá találat) - csak tipp, de lehet, hogy az orosz miatt a yandex szerencsésebb választás.
Az általam ismert majdnem egyetlen káromkodás, a f*ck U így néz ki a yandexben:
Bocs, hogy nem tudtam többet segíteni (talán jár erre egy ukrántudó:)
2/4 chtt válasza:
Ja, és az "ellenőrzést" lefelejtettem:
4/4 anonim válasza:
Az ukránok is kb. oroszul káromkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!