Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A poszt szövege mit jelent?:

A poszt szövege mit jelent?:

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 10. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"MP idővonaláról, ez nagyon bűzlik... és légyszi hagyjuk ki ebből a politikát, nagyon csalódott vagyok, hogy ezek közül akár csak egyetlen is előadónak is le kellett mondania a fellépését, mert az ÖSSZES művészt (és rajongót) érinti ez!

Remélem, ez nem egy előjele annak ami várható, nekem is SOK fellépésem van szervezve az év végére!

Reposzt Mike Portnoy-tól

-

És ez csak EZ A HÉT! Nem kezdek újra turnézni októberig, de rossz előérzetem van erről az egészről...

(a képeken: különböző előadók sorra mondják le a fellépéseiket pozitív covid miatt)

2021. aug. 10. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez a Soto mar nagyon faraszto!

Minek ajnarozod, ha nem ertesz semmit?

2021. aug. 11. 08:37
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Csak érdekel a szövegek jelentése.
2021. aug. 11. 10:37
 4/11 A kérdező kommentje:
2, Nem azért érdekelnek ezek a posztszövegek, mert bárkit is ajnározok vagy fárasztani szeretnék, hanem mert a fogalmazás nem megy olyan nagyon jól.
2021. aug. 11. 11:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Tehát az nem megy az angollal kapcsolatban, hogy összerakjam a szavakat. Csak a nyers fordítás megy. Ezért kérdezem ezeket időnként.
2021. aug. 11. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:

"az nem megy az angollal kapcsolatban, hogy összerakjam a szavakat. Csak a nyers fordítás megy."

Ha az megy, akkor neked nem az angollal, hanem a magyar nyelvvel vannak nehézségeid...

2021. aug. 11. 19:16
 7/11 A kérdező kommentje:
A magyar nyelvvel nincsen gond. Az angol szavak jelentését önmagában könnyebben megjegyzem.
2021. aug. 11. 19:19
 8/11 A kérdező kommentje:
A teljes szövegekkel kapcsolatban viszont a sorrend a gond.
2021. aug. 11. 19:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs igazad 6os! Amúgy meg mi is a konkrét baj hm? Az, hogy csak oltási szarral mehet turnéra. Mit szóljak pl. én, aki 3 éve nem láthatta a fiát aki több ezerre van tőlem, a retek vírus-bohóckodás nemzetközi határzár korlátok miatt ... no comment!
2021. aug. 11. 19:28
 10/11 anonim ***** válasza:

"Nyersfordítás: Lefordított, de ellenőrizetlen, átdolgozás és lektorálás nélküli szöveg. Irodalmi szövegnek a műfordítás alapjául szolgáló, szó szerinti fordítása."

[link]

Vagyis aki nyersfordítani tud, az érti az eredeti szöveget. A kérdező viszont nem, ami azt jelenti, hogy vagy nyersfordítani se tud, vagy az van, amit írtam, hogy ha a nyersfordítás megy neki, akkor a magyarral vannak gondjai.

2021. aug. 11. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!